Tatvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri; elektrik elektronik, metal, motorlu araçlar, mobilya, inşaat teknolojisi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur.

Başarılar: Her yıl 80 in üzerinde mezun vermekte ve bu sayı giderek artmaktadır. Bu öğrencilerimizin bir kısmı sınav ile alınan bölümlerde yer alıp bir kısmı sınavsız iki yıllık yüksek okullara geçiş yapmaktadır. Bunun yanısıra yine bir çok öğrencimiz staj yaptıkları yerlerde mezun olduktan sonrada çalışmaya devam etmektedirler.

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Lojman: 10 - 1 blok ve 10 daireden oluşmakta
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tatvanmtal.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. AYCAN SK. TATVAN MESLEKI ANADOLU LISESI BLOK NO: 22F TATVAN / BİTLİS

Öğretim Şekli :örgün ve tam gün

Yerleşim Yeri - İlçe merkezine bağlı bir mahallede bulunmaktadır.

Ulaşım Sadece karayolu ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine vasıta ile 5 dk mesafededir.